Brede School

Informatie

Eerste E.J. Potgieterstraat 21
2802 LD Gouda
0182-527101

Contactpersoon

de Brede School
administratie@bsgouda.nl
0182527101

Over deze organisatie

De Brede School is een op inhoud gerichte samenwerking tussen scholen en organisaties in Gouda op het gebied van welzijn, cultuur, sport, natuur, techniek en educatie. Met deze thema-activiteiten bereiken we de Goudse kinderen, via de scholen, onder schooltijd. Voor de activiteiten na schooltijd kunnen ouders hun kind, via onze website, opgeven. Op deze manier wordt talentontwikkeling bevordert, worden ontwikkelingskansen vergroot en zetten we in op een preventieve aanpak.

Daarnaast biedt de Brede School een doorgaande lijn aan thuisprogramma’s aan. In de leeftijd van 2 tot 13 jaar, variërend in de duur van 3 maanden tot een half jaar, is er een programma achter de voordeur mogelijk. De programma’s zijn: Spel aan Huis, de Voorleesexpress, Samen Leren, Mini-Mentorproject en het Mentorproject. Voor meer informatie over deze thuisprogramma’s en andere projecten van de Brede School verwijzen wij graag naar onze website.

Voor de uitvoering van de Boekfiets, de Voorleesexpress, het Speelcafé en het Mentorproject zijn wij altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent.

Helpt u bij

Doelgroepen

  • Kinderen
  • Ouders