Regenboog Alliantie Gouda

Informatie

Wachtelstraat 2
2802 ET Gouda
06 12 44 57 46

Contactpersoon

Jan Geerink
secretaris@regenboogalliantie.nl
0655346079
Impressie afbeelding van de organisatie

Over deze organisatie

De Regenboog Alliantie Gouda streeft naar een diverse en inclusieve samenleving, die werk maakt van gelijkheid en emancipatie. Waar je gender of seksuele oriëntatie niet uitmaakt.

Een samenleving waarin ieder mens gelijkwaardig is en waardevol, ongeacht of je lesbisch, homo, biseksueel, een transgender of intersekse persoon bent. Een samenleving waarin ieder mens dezelfde rechten heeft en dezelfde kansen verdient. Waarin mensen zich overal veilig kunnen voelen; thuis, op straat, op school, in moskee en kerk of op het werk. Zodat iedereen de ruimte krijgt om zich volledig te ontwikkelen en een unieke bijdrage te leveren.

En niemand zich hoeft te verantwoorden voor wie die is of van wie die houdt. Waardoor iedereen zonder vragen, zonder schaamte, met trots, gewoon een gelukkig mens kan zijn.

Als belangenorganisatie probeert de Regenboog Alliantie daaraan een bijdrage te leveren door voorlichting, informatie, ondersteuning en advies, verwijzing, organiseren van ontmoeting en recreatieve activiteiten. Een belangrijk doel is samenwerken met gemeente en andere organisaties, onder meer op het gebied van het bestrijden van discriminatie, pesten en geweld.

Helpt u bij

Doelgroepen

  • LHBTI