Stichting Thuisgekookt

Contactpersoon

Fleur Klemann
fleur@thuisgekookt.nl
085-0608768
Impressie afbeelding van de organisatie

Over deze organisatie

Sociaal contact én een warme, gezonde maaltijd op maat

Genieten van een verse, met liefde bereide maaltijd én de buren beter leren kennen? Stichting Thuisgekookt koppelt buurtgenoten aan elkaar voor hulp bij de warme maaltijd en gezellig sociaal contact. Thuisgekookt mag rekenen op maar liefst 18.000 vrijwillige thuiskoks: buurtgenoten die het leuk vinden een portie meer te maken en dit te delen met een (kwetsbare) buur. Zo gaan we terug naar wat vroeger heel normaal was: buren die zorgen voor elkaar!

Ben of ken je iemand die zich (tijdelijk) in een kwetsbare positie bevindt? Lukt het niet (meer) om elke dag een gezonde, warme maaltijd op tafel te krijgen? Thuisgekookt zoekt een buurtgenoot die een speciaal op maat gemaakte maaltijd voor je maakt.

  • Je wordt gekoppeld aan een vaste buurtgenoot, die speciaal voor jou kookt.
  • We vragen je uitgebreid naar je wensen en voorkeuren en zoeken een thuiskok die goed bij je past. Speciale dieetwensen of voorkeuren zijn dus geen probleem.
  • De koks koken vrijwillig, je betaalt alleen de kostprijs van de ingrediënten. Daardoor kost een maaltijd tussen de 3,- en de 6,- euro.
  • We doen niets zonder jouw toestemming en je ontmoet elkaar eerst voordat er een maaltijd wordt gedeeld. Je zit nergens aan vast en mag altijd weer stoppen als het toch niet naar je smaak is!

Helpt u bij

Doelgroepen

  • Ouderen