Stichting Vier het Leven

Informatie

Energieweg 8
1271 ED Huizen
035-5245156

Contactpersoon

Sylvia Kok
sylvia@4hetleven.nl
06-16240200
Impressie afbeelding van de organisatie

Over deze organisatie

‘Samen uit, samen genieten’, dat is het motto van Stichting Vier het Leven. Speciaal voor ouderen die nog graag uitgaan naar het theater, maar dat liever niet alleen doen, of bijvoorbeeld behoefte hebben aan een ondersteunende arm, stelt Stichting Vier het Leven elk theaterseizoen een gevarieerd cultureel programma samen. Zo bezoeken ouderen met Vier het Leven bijna wekelijks voorstellingen, concerten en films in regio Gouda. Bijvoorbeeld in de Goudse Schouwburg, Cinema Gouda, Theater Concordia in Haastrecht en Cultuurhuys De Kroon in Waddinxveen. Ook Reeuwijk Klassiek staat op het programma.

Stichting Vier het Leven is niet alleen in regio Gouda actief, het is een landelijke goede doelenorganisatie die al 19 jaar met behulp van ruim 1750 vrijwilligers mensen op leeftijd mee uit neemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of van het vervoer is voor veel ouderen vaak een struikelblok. Stichting Vier het Leven regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten: u wordt thuis opgehaald, het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Samen uitgaan is gewoon veel gezelliger!

Kunt u niet meer zelfstandig naar het theater, of gaat u liever niet alleen? Vraag dan geheel vrijblijvend en kosteloos het programmaboekje van Stichting Vier het Leven aan door te bellen met het landelijke telefoonnummer 035-524 5156. U krijgt dan het programmaboekje toegestuurd. Meer informatie kunt u ook vinden op de website www.4hetleven.nl.

Ku

St

Helpt u bij

Doelgroepen

  • Ouderen