Humanitas BOR – Begeleide Omgangsregeling

Informatie

Buchnerweg 3 - 1e etage
2803 GR Gouda
070 358 4284

Contactpersoon

midden-holland@humanitas.nl
Impressie afbeelding van de organisatie

Over deze organisatie

De tak Begeleide Omgangsregeling (BOR) van Humanitas Midden Holland helpt samen met vrijwilligers mensen op eigen kracht iets aan hun situatie met de ex-partner te verbeteren. Deze hulp is helemaal gratis wanneer je woont in één van de gemeentes van Midden Holland.

Op https://www.humanitas.nl/programmas/bor/ vind je meer informatie.

Als ouders wil je het beste voor je kinderen, ook bij een scheiding. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van afspraken over zorg en opvoeding. Soms staan spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg. Dan helpt onze gespecialiseerde coördinator je samen met onze getrainde vrijwilligers graag verder. Zij gaan uit van het belang van de kinderen en de mogelijkheden van de ouders. Ze houden geen dossier bij en zorgen voor een laagdrempelige samenwerking. De ondersteuning duurt gemiddeld drie tot zes maanden. Onze coördinator begeleidt jullie gedurende het hele traject. De vrijwilliger die jullie ondersteunt, treedt steeds wat verder terug. Net zolang totdat jullie, als ouders, een passende omgangsregeling hebben kunnen treffen en dit op een aanvaardbare wijze kunnen naleven.

Kunnen jullie wel wat extra steun gebruiken? Neem contact op met Humanitas Midden-Holland via midden-holland@humanitas.nl.

Of wil je je inzetten als vrijwilliger? Stuur ook dan een e-mail naar midden-holland@humanitas.nl en stel jezelf hierin kort voor.

Helpt u bij

Doelgroepen

  • Ouders